μεταφορα ρουχων32 δέματα ρουχισμού σε συνανθρώπους μας – 110 κούτες ρουχισμού στο Φιλανθρωπικό κατάστημα  «Ταβιθά» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που ενδύει φτωχούς και αστέγους στην Αθήνα

  

Δελτίο τύπου  από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Φανερωμένης Χολαργού 

 

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού σήμερα  4  του μηνός Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 9.00 π.μ., ανέλαβε την προσπάθεια να προωθήσει  τα κατόπιν διαλογής καθαρά ενδύματα και υποδήματα σε κοινωφελείς οργανισμούς και συλλόγους της Αττικής.
Ήδη  είχε  συγκεντρωθεί από τις αρχές  Ιουνίου -όταν και προωθήσαμε  τα 85 κιβώτια ρουχισμού,  ικανό αριθμό ενδυμάτων και υποδημάτων  ανδρικών, γυναικείων,  παιδικών, χειμερινών και θερινών, επίσης σε οργανισμούς και συλλόγους της Αττικής.
Αφού έγινε η  πολύ δύσκολη αλλά  απαραίτητη διαλογή  (διότι αρκετά ενδύματα, ήταν βρώμικα, σκισμένα, κλπ)  προσφέραμε από το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης  32 δέματα έως σήμερα  σε  ενδεείς συνανθρώπους μας.
Για το αρκετό περίσσευμα σε ρούχα,  υποδήματα κ.λ.π.,  η αρμόδια επιτροπή  του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου για τη συλλογή και  διανομή  των ενδυμάτων και υποδημάτων απεφάσισε  να τα μεταφορα ρουχωνπροσφέρει στο Φιλανθρωπικό κατάστημα  «Ταβιθά» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που ενδύει δωρεάν φτωχούς και αστέγους, και βρίσκεται επί της οδού Ακομινάτων στην Αθήνα.  
Οι  προσφερόμενες 110 κούτες φορτώθηκαν από  νέα παιδιά της ενορίας μας,  σε μισθωμένο όχημα που τα μετέφερε στο εν λόγω φιλανθρωπικό κατάστημα παρουσία του Αντιπροέδρου του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους ενορίτες μας που προσέφεραν  τα ενδύματα – υποδήματα  σε καλή κατάσταση, τα οποία αφ’ ενός τα προσφέραμε σε ενδεείς αδελφούς μας και αφ’ ετέρου στο ανωτέρω  κοινωφελές Ίδρυμα.   


Εκ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου
 του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

 


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ