Εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην ενορία μας

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα πλαίσια του ενδιαφέροντός του για την ενημέρωση των λειτουργών στους τομείς της Νεότητος και της Κατήχησης προγραμματίζει συναντήσεις Αρχιεπισκοπικῶν Περιφερειών  προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το θέμα: «Ποιοὶ είναι οι νέοι που κατηχούμε σήμερα;».

Οἱ συναντήσεις αυτὲς θα έχουν το χαρακτήρα μιας εμπεριστατωμένης ενημέρωσης απὸ τον Πρωτοπρ. π. Αντώνιο Καλλιγέρη, Διευθυντή του  Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για τη σημασία του κατηχητικού έργου και την προοπτική του στο μέλλον ενόψει των αλλαγών που σημειώνονται στην κοινωνία και παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία ενὸς γόνιμου διαλόγου αναφορικὰ με τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους νέους μας.

Η πρόσκληση του  Γραφείου Νεότητος απευθύνεται σε όλους τους Ιερείς και τα στελέχη του Νεανικού και Κατηχητικού έργου των Ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η ενορία μας θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα 9 Μαΐου στο ενοριακό Πνευματικό Κέντρο τη συνάντηση των Ιερέων νεότητος και των Κατηχητών, που διακονούν στις ΙΗ΄, ΙΘ΄, Κ΄, ΚΑ΄ αρχιεπισκοπικές περιφέρειες.


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ