ολοι μαζι

 

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης  Χολαργού  συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους και απόρους του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής».

Το «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής» έχει δημιουργηθεί από το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας και παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ιατρική περίθαλψη από εθελοντές γιατρούς και ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα σε ανασφάλιστους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες μας.

Λειτουργεί στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Όποιος είναι ανασφάλιστος και χρειάζεται γιατρό και φάρμακα μπορεί να αποτείνεται εκεί ή στο τηλέφωνο 210 3847374.

Μπορεί ο καθένας να προσκομίσει φάρμακα είτε από το προσωπικό του φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειάζεται πια και δεν έχουν λήξει, είτε να αγοράσει από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων γίνεται σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στα πλαίσια της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία».

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στο «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής» και θα διατεθούν στους ανασφάλιστους ασθενείς που τα χρειάζονται για τη θεραπεία τους και δε μπορούν να τα πληρώσουν. 

 

oloimazi2

 


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ