Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Slide background
Slide background

Το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, τελείται εγγιζούσης της εορτής των Χριστουγέννων και εν τω μέσω της Μ. Τεσσαρακοστής, προς σωματική και ψυχική ίαση και ενίσχυση των ενοριτών μας.

Το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου τελείται ακόμη κάθε Μεγάλη Τετάρτη εσπέρας.

Γύρω από το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας:

Ευχέλαιο - Είς ίασιν ψυχής και σώματος...

Είναι κάποιος από σας άρρωστος; Να προσκαλέσει τους πρεσβυτέρους της Εκκλησίας να προσευχηθούν γι’ αυτόν και να το αλείψουν με λάδι, επικαλούμενοι το όνομα του Κυρίου. Και η προσευχή που γίνεται με πίστη θα σώσει τον άρρωστο, ο Κύριος θα τον κάνει καλά. Κι αν έχει αμαρτίες, θα του τις συγχωρήσει.  

(επιστολή Ιακώβου, κεφάλαιο 5 ,στίχοι 14-15)
© Copyright 2023 Καθεδρικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού Back To Top

Άσε τα λόγια και γίνε για τον άλλον χαρά, αγάπη, φως και ελπίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να του λες “σ’ αγαπώ”, εάν δεν μπορείς να αντέξεις την χαρά και ελευθερία του. Τι να κάνει ο άλλος τις σπουδαίες ρητορείες εάν αδυνατείς να τον αισθανθείς και νιώσεις; Να του δώσεις το δώρο της χαράς και ελευθερίας.

Ξέρεις τι θεωρώ εγώ αγάπη στα 47 μου χρόνια; Να χαίρεσαι με την χαρά του άλλου, να θες να τον βλέπεις καλά, να προχωρά, να εξελίσσεται και να κατακτά κορυφές. Να κρυφογελάς όταν γελά εκείνος. Όταν χαίρεται εκείνη, εσύ να πλημμυρίζεις ευτυχία. Να ζητάς τον παράδεισό της ακόμη κι εάν εσύ χρειαστεί να περάσεις μέσα από την κόλαση…

π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λύβιος)