Πολιτιστικές πρωτοβουλίες

  • Μαθήματα βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής, για αρχαρίους και προχωρημένους. Δείτε περισσότερα εδώ
  • Μαθήματα δημοτικών παραδοσιακών χορών για αρχαρίους και προχωρημένους.  Παραδίδονται κάθε Σάββατο στις 5:00 μ.μ. για αρχαρίους και στις 6.00 μ.μ. για προχωρημένους, από τον καθηγητή παραδοσιακών χορών κ. Στάθη Καλογερόπουλο, στην αίθουσα του "Σημάντρου" (Ελ. Βενιζέλου 59Α, Χολαργός). Πληροφορίες : 210.6564.492

Ιεροσολυμα1Ο πολιτιστικός τομέας της ενορίας μας πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις με την ευκαιρία των θρησκευτικών και εθνικών εορτών στο Πνευματικό Ενοριακό  Κέντρο, συναυλίες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού, εκθέσεις βιβλίου και χειροτεχνημάτων, υπαίθριες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Ι. Ναού κλπ.

Ο πολιτιστικός τομέας διοργανώνει ακόμη απογευματινά προσκυνήματα σε Ιερές Μονές και εκδρομές, μονοήμερες ή και πολυήμερες, σε διάφορα μέρη της πατρίδος μας ή και στο εξωτερικό , που  παρουσιάζουν θρησκευτικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.
Επίσης η ενορία μας διοργανώνει εκδηλώσεις προς τιμήν των εκπαιδευτικών (στην εορτή των Τριών Ιεραρχών), των αστυνομικών (στην εορτή του Αγίου Αρτεμίου), των παιδιών που διακονούν στο Ιερό Βήμα, των εθελοντών συνεργατών, των αιμοδοτών κ.α. 

   

Προσκυνητές από την ενορία μας στους Αγίους Τόπους: έξω από τον Ναό της Αναστάσεως (πάνω) και στον Ιορδάνη ποταμό (κάτω).

  

ιορδανης
 

Συμπορευθώμεν... Συναυλία βυζαντινής μουσικής εν όψει του Πάσχα [Κυριακή 21 Απριλίου 2013, Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού]


Εκτύπωση   Email