Απολογισμός της εθελοντικής Αιμοδοσίας στο κλειστό γυμναστήριο Χολαργού

H   Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού και τον έφορό του κ. Κωνσταντίνο Τούτουζα που είχε την ιδέα να οργανωθεί αυτή η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, αλλά και όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στην πρόσφατη έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού στις 22-12-2012 από 9.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ. 

Κατά την ημέρα της αιμοδοσίας προσήλθαν συνολικά 26 αιμοδότες από τους οποίους κρίθηκαν  κατάλληλοι οι 23, μεταξύ αυτών και τρεις από τους Ιερείς του Ναού μας.

Η Ενοριακή Επιτροπή αισθάνεται έντονα την ανάγκη να σάς ευχαριστήσει και τους 26 εθελοντές,  γιατί προσφέρατε το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, το αίμα σας. Μία προσφορά ανεκτίμητης αξίας, προσφορά μεγάλης  αγάπης προς  τους πάσχοντας αδελφούς μας. Για το λόγο αυτό η Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας σας ευχαριστεί, σας συγχαίρει  και σας εύχεται  από καρδιάς η «Παναγία η  Φανερωμένη»  να  χαρίζει υγεία, υπομονή  και δύναμη σε σας προσωπικά και στις οικογένειές σας. 

Καλή και ευλογημένη  νέα χρονιά

 

Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας
του Ιερού Ναού  Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού 

                                               


Υ.Γ.: Κατά την ημέρα της αιμοδοσίας συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα, ενδυμάτων, παιχνιδιών και τροφίμων πρώτης ανάγκης, τα οποία παρεδώθησαν, μερίμνη του κ. Κων. Τούτουζα  στα φιλόπτωχα ταμεία και  των τριών ενοριών του Χολαργού, για να διατεθούν στους ενδεείς συνανθρώπους μας. Σας ευχαριστούμε και γι΄ αυτό από καρδιάς!