Σας ευχαριστούμε θερμά...

Απολογισμός της εθελοντικής Αιμοδοσίας  στην ενορία μας

αιμοδοσιαH   Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που προσήλθαν στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ναό μας την 1η  Απριλίου 2012.
Κατά την ημέρα της αιμοδοσίας προσήλθαν συνολικά 77 αιμοδότες, από τους οποίους κρίθηκαν  κατάλληλοι οι 57. Από τους 57 οι 20 είναι νέοι αιμοδότες.  Μεταξύ αυτών που προσέφεραν αίμα  είναι και  Ιερείς του Ναού μας π. Συμεών, π. Ιωάννης, π. Κωνσταντίνος και ο Διάκονός μας π. Συνέσιος. 
Η Ενοριακή Επιτροπή αισθάνεται έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσει,  γιατί προσφέρατε το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, το αίμα σας. Μία προσφορά ανεκτίμητης αξίας, προσφορά μεγάλης  αγάπης προς  τους πάσχοντας αδελφούς μας.
αιμοδοσιαΓι΄ αυτό σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!
Σας ευχόμεθα πλούσια τη χάρη του Θεού και την ευλογία της Ὑπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζόμενης «Φανερωμένης», στην εργασία σας, στην οικογένειά σας, σε εσάς προσωπικά  και  όλους μαζί, να μας αξιώσει ο Κύριος να συνεορτάσουμε αξίως την εκούσια πορεία Του προς το Σταυρό, την Ταφή και τη λαμπροφόρο Ανάσταση Του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.
Καλή Ανάσταση!

Η Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας
του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού