Στις 15 Δεκεμβρίου:

α) Προσφορά τακτικών οικονομικών βοηθημάτων σε άπορες οικογένειες, συνολικού ύψους 2.100 ευρώ.

β) Προσφορά οικονομικών βοηθημάτων σε φοιτητές – μαθητές, συνολικού ύψους 1.600 ευρώ.

γ) Προσφορά τροφίμων πρώτης ανάγκης σε 45 άπορες οικογένειες.

Από 15 έως 21 Δεκεμβρίου: Διεξαγωγή του Εράνου της Αγάπης στα όρια της ενορίας μας.

Στις 17 Δεκεμβρίου: Επίσκεψη σε αστέγους της Αθήνας - Κλιμάκιο της ενορίας μας με νέους, πρόσφερε ενδύματα, κουβέρτες, νερό, γλυκά, κρουασάν, χυμούς κ.ά. στους εμπερίστατους αδελφούς μας, ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης στις δύσκολες συνθήκες επιβίωσής τους.

Στις 23 Δεκεμβρίου: Εξομολόγηση και προσφορά των Αχράντων Μυστηρίων από τους Ιερείς του Ναού μας, σε αδελφούς μας που φιλοξενούνται στον «Αμερικανικό Οίκο Ευγηρίας» (οδός Περικλέους) και νοσηλεύονται στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα ΙΑΣΩ (λεωφ. Μεσογείων).

Στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων:

α) Προσφορά των έκτακτων Χριστουγεννιάτικων βοηθημάτων σε όλους τους τακτικά βοηθουμένους αδελφούς μας. Τα βοηθήματα περιλαμβάνουν κρέας, πατάτες, κρασί , φρούτα, χυμό, γλυκά και επιπλέον, για τους φοιτητές μας, ένα βιβλίο.

β) Ωράριο Λειτουργίας του Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού μας, ειδικά για την ημέρα αυτή, από 10:00π.μ. έως 6:00μ.μ., προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια σε τρόφιμα, χρήματα, ρούχα κ.λ.π., σε όλους τους προσερχόμενους για να τη ζητήσουν χειμαζόμενους αδελφούς μας.

Στις 29 Δεκεμβρίου, εν όψει της Πρωτοχρονιάς:

α) Προσφορά σε καθέναν από τους τακτικά βοηθουμένους αδελφούς μας, μιας βασιλόπιτας, φρούτων, γλυκών, κρασιού κ.ά.

β) Ωράριο Λειτουργίας του Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού μας, ειδικά για την ημέρα αυτή, από 10:00π.μ. έως 8:00μ.μ., προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια σε τρόφιμα, χρήματα, ρούχα κ.λ.π., σε όλους τους προσερχόμενους για να τη ζητήσουν χειμαζόμενους αδελφούς μας.

Το Δ.Σ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου αισθάνεται έντονα την ανάγκη, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ενορίτες του που, με κάθε τρόπο συμπαραστέκονται στις δραστηριότητες της ενορίας μας.

Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος!

Από το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ