Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Γραφτείτε συνδρομητής!

Slide background
Slide background

Απολογισμός της εθελοντικής Αιμοδοσίας  στην ενορία μας

H   Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού αισθάνεται επιτακτική και ουσιαστική την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που προσήλθαν στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ναό μας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.
Η Ενοριακή Επιτροπή αισθάνεται έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσει,  γιατί προσφέρατε το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, το αίμα σας. Μία προσφορά ανεκτίμητης αξίας, προσφορά μεγάλης  αγάπης προς  τους πάσχοντας αδελφούς μας.
Γι΄ αυτό σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Σας ευχόμεθα πλούσια τη χάρη του Θεού και την ευλογία της Ὑπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζόμενης «Φανερωμένης» στην εργασία σας, στην οικογένειά σας, σε εσάς προσωπικά  και  όλους μαζί.

 

© Copyright 2023 Καθεδρικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού Back To Top

Ένα ταξίδι, ένα προσκύνημα. Καθώς το αρχίζουμε, καθώς κάνουμε το πρώτο βήμα στη «χαρμολύπη» της Μεγάλης Σαρακοστής βλέπουμε –μακριά, πολύ μακριά- τον προορισμό. Είναι η χαρά της Λαμπρής, είναι η είσοδος στη δόξα της Βασιλείας. Είναι αυτό το όραμα, η πρόγευση του Πάσχα, που κάνει τη λύπη της Μεγάλης Σαρακοστής χαρά, Φως, και τη δική μας προσπάθεια μια «πνευματική άνοιξη». Η νύχτα μπορεί να είναι σκοτεινή και μεγάλη, αλλά σε όλο το μήκος του δρόμου μια μυστική και ακτινοβόλα αυγή φαίνεται να λάμπει στο ορίζοντα. «Μη καταισχύνης ημάς από της προσδοκίας ημών, Φιλάνθρωπε.»

π. Αλέξανδρος Schmemann